09177102344

نهال پسته جوکار

تولید کننده نهال پسته با مقاومت بالا

گفتگو با دکتر عزیزی نماینده شیراز و نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس


شیراز- ۱۶ اردیبهشت ۴۰۱-استراتژی آب و کشاورزی ایران-گفتگو با دکتر عزیزی نماینده شیراز و نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس
 
بنام خدا
بر محمد و آلش صلوات میفرستم و سلام و درود خود را نثار ارواح طیبه شهدا میکنم.
با سلام و احترام
*مردم ایران؛* 
اثبات اینکه ایرانِ پهناور با مساحتی حدود یک هفتم قاره اروپا و میانگین بارش سالانه ۲۵۰ میلی متر چندین برابر نیاز سرانه ۸۵ میلیون نفر جمعیت خود آب دارد، کاملا ابتدایی و ساده است. اما درک آن از آنجا برای همگان مشکل گشته که تقریبا نگاه تمامی باصطلاح تئورسینها، کارشناسان یا فعالین آب کشور،نه به آسمان، بلکه به اعماق زمینی بوده که هرگز قطره ای آب از آن تولید نمی شود. 
*اینان کاملا از خوب نگاه  کردن و خوب دیدن از زوایای مختلف که ابتدایی ترین و مهمترین ابزار یک محقق یا اصلاحگر میدانی ست کاملاً بی بهره بوده اند* 
 با این نگاه تاکنون هزینه های فوق العاده سنگین بر دوش این کشور گذاشته شده تا آنجا که حتی برخی سازمانهای جهانی یا علمیِ پیشرفته دهه های آینده را برای ایران جز کویری خشک و بی آب و علف متصوّر نشده اند!
من ارزش محتوای سخنرانیها،جلسات،کتابها و تزهای آنان و آینده نگری اینان را حتی از ارزش خاله بازی دختر بچه های پنج ساله یا آب و جوی بازی پسران ۷ ساله کشورم کمتر می دانم! 
من برای هر نقطه کشورم ایران که حتی کمتر از ۵۰ میلیمتر بارش دارد جنگل متصورم. 
و حاضرم حتی برای دام کشورم بجای جو که طاقت دو ماه کم آبی را ندارد پسته مثمر که بیشتر از دو سال طاقت بی آبی دارد! را جایگزین کنم. اینرا گفتم که به کُنه موضوع و یک حقیقت آشکار بیشتر پی ببرید.
 چرا که طی دو سال اخیر که ما در برخی دشتهای کشورمان دانه ای جو،گندم و نخود دیم برداشت نکردیم سرمایه هم از دست دادیم و هزینه بیمه کاملا بچه گانه آنرا هم از دولت یا بیت المال گرفتیم حال آنکه در همین دو سال اخیر،فقیرترین خانواده های همین دشتها از درختان بنه(هم خانواده پسته) چندین آب بنه ارگانیک نوش جان کردند. آنهم درختان بنه دیم که هیچ آبگاهی برایشان ساخته نشده بود و یکی گفت من و خانواده ام یک روز تنها از یک درخت دیم وحشی، بنه چیدیم!
در دیمکاری پسته ایران که لایحه آن روی میز کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی و در وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی، وزارت کشاورزی و در دست دولت نیز هست در فاز اول سالیانه حدود ۳۵ میلیارد متر مکعب از ۳۰۰ میلیارد آب شیرین باران به سفره های آب زیر زمینی،رودخانه ها و دریاچه ها روان میگردد.
 ۷ میلیون تن پسته سالم دیم تولید و ۱۰ میلیون شغل ایجاد می گردد. ساختار خاک و زمین تغییر چندان و محسوسی ندارد ( با عبور یک گله یا لِوِر تراکتور به حالت اولیه بر میگردد ).
(سالیانه با تمام سدهایمان حدود ۱۰ تا ۲۰ میلیارد متر مکعب آب ذخیره میکنیم). 
حدود ۹۰ درصد آب باران بر دشتهای پهناور ایران تبخیر می شود. 
کسانیکه کمترین نقد،ابهام یا ایرادی بر این حقایق دارند در هر زمان و مکان در مناظرات تلویزیونی و کارگروههای فنی به گفتگو و بحث می نشینیم.
باشد که:
 دست به دست هم دهیم به مهر
میهن خویش را کنیم آباد.(یمینی)
*تبخیر فقط از برگهای درختان دیم و نه از تمام خاکِ کفِ دشتها ی ایران*
پسته آبی ایران یک کلمه توجیه ندارد.
تاکنون آب سفره های زیر زمینی مناطق پسته خیز را خالی کرده ایم و نه تنها حداقل مصرف لازم و بحق داخل برآورده نمی شود بلکه به رتبه سوم جهانی پس از امریکا و ترکیه تنزّل نموده ایم.
شما مزیتها و مواهب بی شمارِ دیگرِ این استراتژی آب و کشاورزی ایران را بشمارید...
با سپاس
علی جوکار کمال آبادی تحصیل کرده عالی رشته های ریاضی. الهیات. فعال آب ایران. کشاورز زاده. بهنژادگر پسته ایران. کارگر نخبه بخش کشاورزی نمونه ملی ۱۴۰۱ از فارس.
۰۹۱۷۷۱۰۲۳۴۴
 
 
 
Attachments area
 
 

1401/02/16


طراحی سایت و سئو توسط بهار آرام
Top